Nieuws

  

Wat hebben we een geweldige afsluiting van ons thema gehad! Er was een doorlopende catwalk in de hal van de school waar heel veel ouders, opa’s en oma’s zijn komen kijken!

De bovenbouw heeft verschillende stromingen in de mode uitgewerkt.

Op de foto’s ziet u de hippies en de gothics.

Greenscreen foto`s

De greenscreen foto`s staan in het fotoalbum.
U kunt de foto`s van daar uit opslaan in uw computer.
Door op de link hieronder te klikken, wordt u doorverwezen naar de foto`s.

http://www.kuyperschoolhengelo.nl/greenscreen-fotos-hotter-than-my-teacher/

Hotter Than My Teacher

Een geweldig thema is natuurlijk mode.
De opening in de hal is geweest. Alle leerkrachten liepen op de catwalk en lieten
zien wat in de groepen verder wordt uitgewerkt rondom dit thema.
Van ‘wat doe ik aan vandaag’, ‘de geschiedenis van de kleding’ tot aan ‘je eigen kledingstijl’. Grote lachsalvo’s toen meneer Jan op kwam als jager uit de oertijd en daarna juf Astrid als punker.


Presentatie van de kunstmiddag.

Omdat de ouders niet in de school kunnen komen kijken, hebben we er een filmpje van gemaakt. De kinderen zijn heel enthousiast over dit onderwerpbezig geweest. De leerlingenraad vertelt hierover.

Strand, schepen en schelpen

Hallo Allemaal, We gaan er dit schooljaar weer een mooi jaar van maken.We blijven gaan voor positiviteit want daar geloven wij in!Ook behandelen we weer prachtige onderwerpen tijdensonze kunstmiddagen.Het eerste onderwerp is gegaan over strand, schepen en schelpen.Zo fantastisch dat alle kinderen mochten kijken naar de verzameling schelpen van de overbuurman. Hij heeft vitrine kasten […]

Sportdag

We waren er helemaal klaar voor om er een mooi dansfeest van te maken met elkaar!Dit ter afsluiting van ons project. Helaas kregen we op maandag 16 maart te maken met de lock down en ging het allemaal niet door.Het thuisonderwijs ging van start en gelukkig kunnen we zeggen dat we alle kinderen in beeld […]